AOC & Studio F.A. Porsche lansează noua gamă de monitoare gaming

Publicitate

AOC și F.A. Porsche au dezvăluit noua gamă de monitoare, construite special pentru cei care vor să aibă parte de o experiență uluitoare, fără a fi deranjați de rama robustă ori design-ul neplăcut.

La baza acestui nou design se află rama aproape inexistentă, talpa solidă, aspectul impresionant si un cable management impecabil.
Odată cu primul sistem modular de input/output, PDS241 și PDS271 combină alimentarea și HDMI outputs într-un singur cablu ce iese din stand-ul monitorului la propiu, ceea ce adaugă un plus la frumusețea și simplitatea design-ului. În spatele înfățișării spectaculoase, panourile full HD IPS garantează o performanță îmbunătățită împreună cu AOC SuperColor Technology.
Aceste monitoare sunt înzestrate cu o gamă de culori foarte bună, unghi de vizibilitate de 178 grade, sRGB 100% și 90% NTSC. Seria PDS este deasemenea echipată cu funcțiile AOC LowBlue și FlickerFree, menite să garanteze vizionarea în sesiuni lungi într-un mediu plăcut și sănătos.
Modelele PDS241 și PDS271 sunt deja valabile pe Amazon la prețul de 199$, respectiv 249$…pentru mai multe detalii, vă invit să vizitați pagina producătorului.

Alin Miriţă

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele