Andreea Bobeică, o steluță a natației dâmbovițene! A cucerit cinci medalii la Cupa 1 Mai. “Are potențial de a ajunge sus”

Publicitate

Ionuț Parghel
Rezultatele încep să apară încet-încet pentru micuții înotători dâmbovițeni. După Cristian Neacșu și Luca Vătavu (ambii legitimați la CS Contratimp Câmpina), pe harta natației dambovițene a apărut un alt nume de viitor. Noua steluță a înotului dâmbovițean este târgovișteanca Andreea Bobeică, o înotătoare care s-a comportat excepțional la Cupa 1 Mai, o competiție județeană, găzduită de orașul Titu, la sfârșitul ăsptămânii trecute.

Legitimată la CSM Târgoviște și antrenată de Gheorghe Tzitzeclis, Andreea a reușit să obțină cinci medalii la întrecerea din Titu, unde patru au fost numai din aur, în probele de 50 m spate, 50 m future, 50 m bras și 50 m liber. De asemenea, în proba de 100 m mixt, sportiva născută în 2011 a obținut bronzul. Performanța realizată la Titu l-a bucurat nespus de mult pe antrenorul său, care o pregătește aproape zilnic la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. “Este o înotătoare promițătoare. Are tot viitorul în față. Are potențial de a ajunge sus. Andreea a avut o comportare bună și la Pitești, la Cupa Mărțișorului”, ne-a declarat Gheorghe Tzitzeclis. Un mesaja încurajator i-a trimis și tatăl său pe o rețea de socializare. “Bravo, minune mică! Patru medalii de aur și un bronz la mix”, s-a exprimat Cătălin Bobeică. Următorul concurs la care va lua parte micuța înotătoare de la CSM Târgoviște va fi în luna iulie și va fi găzduit de orașul Victoria, din județul Brașov. Andreea provine dintr-o familie de sportivi. Tatăl său, Cătălin Tomiță Bobeică, a fost portar la nivel național, iar bunicul său, Constantin Bobeică, a fost contabil la CS Târgoviște, o perioadă de numai puțin de 24 de ani. Pe de altă parte, la Cupa 1 Mai de la Titu, sportivii de la CSM Târgoviște au obținut un total de 63 de medalii!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!