Amenzi substanțiale au fost împărțite de polițiștii dâmbovițeni în ultimul week-end

Publicitate

Polițiștii de la Răcari și Fieni au împărțit amenzi substanțiale în week-end-ul trecut, în urma unor acțiuni organizate în anumite zone ale județului Dâmbovița.  Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale pentru nereguli și ilegalități în valoare de peste 20 000 de lei.

“În urma unei acțiuni organizate sâmbătă, 18 ianuarie a.c., de polițiștii de la Răcari și de la Secția nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești, au fost aplicate 100 de sancțiuni contravenționale și confiscate 100 de țigarete.

De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Pe numele a două persoane au fost întocmite dosare penale după ce au fost depistate de polițiști în timp ce ofereau spre comercializare, din portbagajul unui autoturism, 54 de kilograme de pește pentru care nu dețineau documente justificative de proveniență.

Întreaga cantitate de pește, din specia caras, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în cadrul unei acțiuni a polițiștilor din Fieni pe linie de silvicultură și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, derulată duminică, 19 ianuarie a.c., au fost controlate 39 de autovehicule, 5 atelaje hipo, legitimate 54 de persoane și confiscate 80 de kilograme de cetină.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 31 de amenzi, din care 2 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 și 29 pentru încălcarea normelor rutiere conform O.U.G nr. 195/2002.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 22.610 lei”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!