Alexandru Oprea, după demisia de la șefia Consiliului Județean: noi începuturi

Publicitate

La trei zile după ce a demisionat din funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea a transmis un mesaj public în care a ținut să mulțumească echipei cu care a lucrat și să își declare speranța că lucrurile bune vor continua la conducerea județului:

”Pentru mine, ziua de astăzi înseamnă noi începuturi. Și încep prin a vă mulțumi tuturor celor care mi-ați fost alături. Tuturor celor care ați muncit alături de mine. Tuturor celor care ați susținut activitatea pe care am derulat-o la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița. Eu cred că am reușit să facem multe lucruri bune. Dovadă sunt atât proiectele pe care le-am finalizat cu succes, cât și multe altele pe care le-am dezvoltat sau pe care le-am început și care urmează a fi implementate în perioada următoare. Sper ca acestea din urmă, lucruri importante pe care le-am lăsat în urmă, să devină realitate. Plec de la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița cu mulțumirea că am reușit să dăm o șansă acestui județ. Nu îmi este rușine de absolut nimic din ce am făcut. Din contră. Sunt onorat că am lucrat cu oameni buni și că am făcut tot ceea ce a fost omenește posibil pentru a face județul Dâmbovița să crească. Sper ca activitatea Consiliului Județean Dâmbovița să fie, cel puțin, la fel de dinamică, la fel de bună, la fel de prosperă. Sper să fie rezultatul unei munci de echipă și a unei voințe comune și nu a unui singur om. Faptul că ați fost atât de mulți cei care v-ați îndreptat gândurile către mine îmi reînnoiește convingerea că a fi om, a fi demn și vertical înseamnă enorm, dincolo de pierderile sau dificultățile de moment. Înseamnă tărie, înseamnă curaj, înseamnă respect, înseamnă puterea de a depăși și de a construi noi provocări pentru noi începuturi. Încă o dată, mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături!”

Alexandru Oprea a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean în perioada 11 ianuarie 2017-2 februarie 2018. Pe 18 martie 2017, Alexandru Oprea a fost suspendat din PSD, în urma unor prejudicii de imagine aduse partidului, așa cum declara la acel moment liderul social-democraților din județ, Adrian Țuțuianu. Deși pe 2 februarie 2018 a fost reprimit în PSD, a pierdut sprijinul politic al colegilor pentru a continua la șefia Consiliului Județean Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!