Al șaptelea transfer la echipa de volei! CSM Târgoviște și-a completat lotul cu jucătoare de la vicecampioana României

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a bifat al șaptea transfer al verii. Ultima noutate din cadrul grupării dâmbovițene este Adina Maria Roșca, jucătoare achiziționată de la CSM București, vicecampioana României.

Cea mai nouă componentă a formației de lângă Turnul Chindiei are 21 de ani și a început activitatea voleibalistică la Clubul Spike, în urmă cu nouă ani, iar apoi a mers la Dinamo Romprest București. Cu echipa de junioare a clubului din capitală a fost de trei ori campioană a României. Venirea la CSM Târgoviște a bucurat-o foarte mult pe Adina.

“Sunt foarte fericită să mă alătur acestui proiect ambițios. Transferul la noua echipă reprezintă un pas înainte pentru cariera mea. Am convingerea că aici voi putea să-mi ating potențialul maxim. Sunt nerăbdătoare să joc în fața acestor fani minunați pentru că am văzut ce atmosferă frumoasă creează publicul târgoviștean. Abia aștept să cunosc staff-ul tehnic și colegele și să începem munca pentru a ne îndeplini obiectivele”, a precizat Adina pe pagina oficială de Facebook a clubului târgoviștean.

Cea mai nouă jucătoare din lotul lui Guillermo Hernandez a câștigat cu CSM București Cupa Challenge în urmă cu doi ani. Tot cu această echipă, la nivel național, a devenit vicecampioană a României, s-a clasat pe locul 3 și a disputat finala Cupei României. Lotul lui CSM Târgoviște pentru noul sezon a ajuns să cuprindă zece jucătoare după achiziționarea Adinei Roșca. Mai mult decât sigur, echipa clubului târgoviștean va avea în componență 12 jucătoare pentru ediția 2017-2018.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!