Adio, Chindia Târgoviște! Mijlocașul Andrei Șerban a fost achiziționat de FC Argeș

Sursă foto: argesfc.ro
Publicitate

Chindia Târgoviște l-a pierdut definitiv pe mijlocașul Andrei Șerban! Astăzi, tânărul fotbalist a devenit jucătorul lui FC Argeș, iar în urmă cu puțin timp gruparea piteșteană i-a făcut prezentarea pe site-ul clubului.

„Mijlocașul Andrei Șerban îmbracă de astăzi tricoul alb-violet.

Acesta a jucat ultima oară pentru Chindia Târgoviște, echipă alături de care a promovat în Liga 1 și pentru care a adunat 131 partide, dintre care 70 în prima ligă. În actuala ediției a ligii secunde, Șerban a evoluat în 12 meciuri pentru Chindia, la capătul cărora a marcat două goluri. Unul dintre acestea nu este o amintire foarte frumoasă pentru suporterii argeșeni, el fiind cel care l-a lobat pe Straton în meciul pierdut de echipa noastră la începutul acestui sezon.

Andrei Dragoș Șerban, pe numele său complet, este născut la Târgoviște pe 31 octombrie 2000. A început fotbalul la vârsta de 7 ani. A debutat la CSȘ Târgoviște, sub comanda lui Marin Olteanu și Cosmin Toboșaru. Tot la juniori a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște. La echipa de seniori a Chindiei a ajuns pe vremea lui Nicolae Croitoru, ulterior ”explodând” cu Viorel Moldovan pe bancă, în sezonul 2018-2019, unul care s-a încheiat cu promovarea în prima ligă.

La primul meci al Chindiei în Superligă, pe stadionul Eugen Popescu, după 25 de ani, Șerban a înscris un gol superb, în remiza cu FC Voluntari, scor 2-2.

A fost convocat și a jucat pentru reprezentativa U19 a României.

Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a fotbalistului târgoviștean este de 250.000 euro. Bine ai venit și mult succes, Andrei!”, se arată pe site-ul clubului FC Argeș Pitești.

Tot astăzi, într-o conferință de presă, antrenorul Chindiei Târgoviște, Diego Longo, a transmis că Andrei Șerban este un jucător care nu-l interesează absolut deloc.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!