În aceste zile, turneu internațional de baschet în Sala Polivalentă. “Salut iniţiativa organizării la Târgovişte a acestui turneu”

Publicitate

Astăzi, în Sala Polivalentă, debutează turneul internațional de baschet feminin dedicat junioarelor, la care vor participa selecționetele României U18 și U16, Greciei și Israelului.

Meciurile din cadrul acestui turneu vor fi ultimele de pregătire pentru tricolorele U18, coordonate de târgovișteanul Cătălin Tănase, înaintea Campionatului European găzduit de Irlanda la Dublin. „Avem o generaţie foarte bună de junioare, o generaţie care a confirmat anul trecut la Campionatul European U16, ocupând poziţia a doua şi calificându-se în prima grupă valorică. Anul acesta Campionatul European de junioare sub 18 ani se va organiza la Dublin, în Irlanda. Echipa României a picat în grupa C alături de naţionalele Elveţiei, Norvegiei, Olandei şi Israelului. Cu Israel ne întâlnim şi la Campionatul European, prin urmare, meciul de mâine va fi foarte, foarte inreresant. Obiectivul echipei pe care o pregătesc este mare pentru noi, dar, cum am spus, este o generaţie frumoasă şi cred în aceste fete. Vrem să ne clasăm pe podium la finalul competiţiei la care vor lua startul 24 de echipe”, a declarat Tănase într-o conferință de presă organizată ieri.

„Salut iniţiativa organizării la Târgovişte a acestui turneu. Avem patru componente ale echipei CSŞ-CSM Târgovişte care sunt în echipa naţională U18 a României şi cred că este un lucru extraordinar pentru baschetul târgoviştean. Lucrul acesta înseamnă că Târgoviştea are viitor în baschet, înseamnă că în câţiva ani vom avea aici o echipă foarte, foarte bună chiar şi fără a aduce foarte multe jucătoare din afară. Invităm târgoviştenii să vină să vadă baschet de calitate şi să vadă viitorul baschetului românesc”, a declarat primarul Cristian Stan, care a fost prezent la conferință.

Programul turneului
Astăzi
România U16 – Grecia (ora 17.30) şi România U18 – Israel (ora 19.30)
Mâine
Israel – România U16 (ora 17.30) şi Grecia – România U18 (ora 19.30)
Duminică
Israel – Grecia (ora 17.30) şi România U18 – România U16 (ora 19.30)

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele