Accidente rutiere provocate de căprioare pe drumurile din Dâmbovița. Șoferii nu au putut evita animalele

Publicitate

Ionuț Parghel

Două accidente rutiere au avut loc, vineri de dimineață, pe drumurile publice din Dâmbovița. Ambele accidente au fost provocate de căprioare, în decurs de numai câteva ore.

Potrivit IPJDâmbovița, accidentele s-au petrecut pe Drumul Județean 701 (direcția Bolovani  către Cornățelu) și pe Drumul Național 72 A (în afara localității Priseaca).

“În această dimineață, în jurul orei 06:15, polițiștii din cadrul Secției Nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost informați telefonic de un tânîr de 18 ani, din localitatea Costeștii din Vale, cu privire la faptul că a acroșat cu autoturismul o căprioară.

În urma verificărilor efectuate, politiștii au constatat ca tânărul, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul județean 701, din direcția Bolovani către Cornațelu, în dreptul unei liziere, ar fi acroșat și accidentat mortal o cervidă care i-ar fi apărut brusc pe direcția de deplasare.

În urma impactului au rezultat și avarii la autoturism.

Au fost contactați reprezentanții A.J.V.P.S Dâmbovița, în vederea ridicării cadavrului cervidei.

De asemenea, un alt tânăr, de 23 de ani, Mănești, în timp ce conducea un autoturism pe drumul național 72A, în afara localitații Priseaca, a acrosat și accidentat mortal o căprioară care ar fi apărut inopinant pe partea carosabilă”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!