Accidentare groaznică suferită de un portar dâmbovițean în Liga a 4-a norvegiană. “Am șase copci la biceps. M-au cusut pe viu” | FOTO

Publicitate

Accidentare groaznică suferită de portarul dâmbovițean Alexandru Bărboiu în campionatul Ligii a 4-a din Norvegia. Goal-keeperul originar din Comișani a fost lovit de un adversar în mână cu puține momente înainte de pauză, la meciul dintre Bergsoy – Emblem (4-2), a doua echipă fiind formația la care activează Bărboiu.

Potrivit portarului, acesta a fost transportat de urgență la spital, după ce a întâmpinat o leziune foarte urâtă la bicepsul stâng. Accidentarea suferită în disputa cu Bergsoy îl duce pe Bărboiu să-și întrerupă activitatea fotbalistică pentru o anumită perioadă de timp. “A fost o accidentare groaznică. Trebuie să-mi întrerup activitatea până mă voi face bine. Am șase copci la bicepsul stâng. M-am ciocnit frontal cu un adversar care și-a dorit să marcheze. După ce s-a constatat că plaga era deschisă am fost transportat de urgență la spital. Acolo, doctorii m-au cusut pe viu. Îmi doresc să revin cât mai repede. Sper să o fac în ultima etapă”, ne-a declarat Alexandru Bărboiu. Portarul a ajuns în această vară la Emblem Idrettslag 1932, după ce a părăsit divizionara C FC Aninoasa.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!