A fost finalizată și recepționată noua aducțiune de apă de la Pucioasa. 40000 de locuitori vor beneficia de apă de calitate

Publicitate

Astăzi, 18 mai, moment deosebit de important pentru orașul Pucioasa, dar și pentru localitățile învecinate: Brănești, Glodeni, Vulcana Pandele, Vulcana Băi și, în curând, Bezdead.

Noua aducțiune de apă a fost finalizată și zeci de mii de locuitori din nordul județului vor avea la robinete apă de munte, de calitate superioară celei din Barajul Pucioasa.

”Promisiunea făcută împreună cu primarul Ana Constantin încă din 2016 a fost pusă în practică! Lucrările în valoare de aproape 1,5 milioane de lei vor asigura cantitatea de apă potabilă tuturor, chiar și în lunile secetoase”, a transmis deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Lucrările au fost recepționate astăzi, iar de luna viitoare, aproape 40000 de dâmbovițeni vor avea furnizată apa, după ce se vor încheia procedurile de autorizare de la Direcția de Sănătate Publică.

”Noi ne-am setat ca obiectiv de finalizare a tot ceea ce înseamnă această rețea data de 1 iunie, să avem timp și să facem o acțiune de promovare a acestui lucru pentru că la Pucioasa locuitorii încă au o fobie pe ceea ce înseamnă apa de la robinet, robinetul există doar pentru duș, nimeni nu mai vrea să bea apă de la robinet și va fi un pic dificil să-i convingem să se adapteze și să folosească din nou apa de la robinete pentru consum”, a declarat primarul orașului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!