A debutat cea mai mare acțiune de igienizare a municipiului Târgoviște! Cristian Stan: “Vom ajunge în toate cartierele”

Publicitate

Ionuț Parghel

Astăzi, în municipiul Târgoviște a debutat ce mai mare acțiune de igienizare a orașului, așa cum a anunța la începutul săptămânii primarul Cristian Stan, pentru prevenirea și combaterea răspândirii coronaviruslui.  Startul procesului de dezinfectare și igienizare a început pe strada Petru Cercel.

“Astăzi debutează ce mai mare acțiune de ingienizare pe care a cunoscut-o municipiul Târgoviște. Cartier cu cartier, stradă cu stradă, orașul nostru va fi igienizat, va fi curățat, va fi dezinfectat.

Vom ajunge în toate cartierele municipiului Târgoviște, pe toate străzile, pe toate trotuarele, însă trebuie să avem puțină răbdare.

Am finalizat acțiunile cu dezinfecția scărilor de bloc. Din cele 1500 de scări, poate că am scăpat una-două-trei. Dacă, într-adevăr, sunt situații unde nu s-a intervenit, le rezolvăm imediat pentru că avem și resursă umană, avem și potențial, avem ceea ce ne trebuie.

Astăzi, vom igieniza microraionul nr. XI, microraionul nr. XII, sperăm să reușim să facem cât mai mult, iar în fiecare zi, în această săptămână și săptămâna viitoare, repet, stradă cu stradă, cartier cu cartier, va fi igienizat.

Doamne ajută! Rămânem în casă! Să fiți sănătoși cu toții pentru că acest lucru este cel mai important.

Administrația locală târgovișteană este alături de dumneavoastră și face toate eforturile astfel încât să trecem cât mai ușor peste această situație. Multă sănătate!”, a precizat primarul municipiului, Cristian Stan.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!