A băgat spaima într-o localitate din Dâmbovița! Un bărbat din Iedera a fost reținut după ce a dat mai multe spargeri

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au prins, joi, un bărbat din localitatea Iedera, în vârstă de 28 de ani, după ce ar fi dat mai multe sprageri în gospodării de pe raza localității Moreni.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

“La data de 23 ianuarie a.c., politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni au efectuat 3 perchezitii domiciliare pe raza localitatii Iedera, pentru probarea activitatii infractionale a unui barbat de 28 de ani, din localitate, banuit de comiterea unor infractiuni de furt calificat.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca, in perioada 3-20 ianuarie a.c., barbatul ar fi patruns prin efractie in mai multe anexe gospodaresti de pe raza municipiului Moreni, de unde ar fi sustras bunuri in valoare de 5.000 de lei.

Banuitul a fost retinut pentru 24 de ore, iar, astazi, 24 ianuarie, fata de acesta a fost dispusa masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 50%.”

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!