Copil de 13 de ani, rănit de o mașină scăpată de sub control. Șoferul a făcut stop cardiac

Publicitate

Momente cumplite pentru un copil de 13 ani! Minorul a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit de o mașină scăpată de sub control, într-o stație de autobuz. Accidentul s-a produs după ce șoferul autoturismului a făcut un infarct în timp ce se afla la volan.

În urma accidentului, rănit a fost și șoferul, dar și pasagerul din dreapta conducătorului. Accidentul a avut loc pe stradă din municipiul Baia Mare.

“Miercuri, 10 august, la ora 17.59, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au intervenit la un accident rutier produs pe strada Vasile Lucaciu din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 57 de ani din Surdești, în timp ce conducea un autoturism înspre Baia Mare, a ajuns într-o stație peco, unde a acroșat un autoturism care se afla staționat la o pompă de alimentare.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a ricoșat într-un gard, ulterior a pătruns pe contrasens și s-a oprit într-o bancă de așteptare din stația de mijloc de transport în comun.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a unei pasagere de 54 ani și a unui minor de 13 ani, care se afla în stația de autobuz în calitate de pieton.

Cele trei victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se arată într-un comunicat IPJ Maramureș, potrivit vasiledale.ro

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!