47 de cazuri de coronavirus confirmate în România. În județul Dâmbovița, trei persoane au fost plasate în carantină

Publicitate

Ionuț Parghel

Doi noi cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri seara pe teritoriul României, bilanțul ridicându-se la 47 de pacienți infectați cu COVID – 19.

Potrivit Grupului de comunicare și informare strategică, este vorba de o femeie de 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel și care s-a întors în România în data de 29 februarie, și de un bărbat de 48 de ani din București, contact direct cu fiul pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota.

De asemenea, ieri, 18 pacienți au fost depistați  pozitiv cu infecție COVID – 19, 20 dintre aceștia confirmați oficial sunt din București. Pe de altă parte, șapte dintre pacienți au fost declarați declarați vindecați și au fost externați.

La nivelul județului Dâmbovița, până ieri nu au fost înregistrate cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire. În schimb, se află în izolare la domiciliu 191 de persoane asimptomatice, iar alte 3 persoane sosite, ieri, în Dâmbovița din zonele risc au fost plasate în carantină în spațiile identificate în acest sens.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!