1.000.000 lei pentru acțiuni și proiecte culturale dedicate Centenarului Marii Uniri

Publicitate

În atenția instituțiilor și organizațiilor de cultură din țară, dar și din Dâmbovița! Ministerul Culturii a lansat recent Programul ACCES CENTENAR – sesiunea 2017. Sesiunea de proiecte şi acţiuni culturale derulate în cadrul Programului prefigurează debutul manifestărilor culturale dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri de la 1918 ce se va sărbători anul viitor.

Suma alocată pentru finanţarea sesiunii de selecţie în cadrul Programului ACCES CENTENAR este de 1.000.000 lei, iar suma maximă care poate fi solicitată pentru un proiect/acțiune culturală este de 50.000 lei.
Pentru a fi eligibile, ofertele culturale depuse în cadrul Programului ACCES CENTENAR – sesiunea 2017 trebuie să se desfăşoare în intervalul 1 octombrie – 30 noiembrie 2017.
Data limită pentru transmiterea dosarului de participare, indiferent de modalitatea aleasă (fizic, în plic închis, sau electronic), este 7 septembrie 2017.
Toate informaţiile legate de modul de aplicare pentru această sesiune de finanţare nerambursabilă, procedura de selecţie a ofertelor culturale din cadrul Programului ACCES CENTENAR – sesiunea 2017, organizarea şi funcţionarea comisiilor, precum şi procedura de soluţionare a contestaţiilor, se regăsesc pe site-ul Ministerului Culturii și Identității Naționale.
Programul ACCES CENTENAR – sesiunea 2017 reprezintă un instrument de finanțare menit să susțină acțiuni și proiecte culturale din următoarele domenii: cultură scrisă, artele spectacolului, patrimoniu imaterial, arte plastice și arte vizuale, dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918. Programul are drept scop valorificarea potențialului cultural și creativ existent la nivel național, în vederea implicării societății civile în programul de proiecte și acțiuni dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri de la 1918. Sesiunea de proiecte şi acţiuni culturale derulate în cadrul Programului ACCES CENTENAR – sesiunea 2017 prefigurează debutul manifestărilor culturale dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri de la 1918, pe tot parcursul anului 2018.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele