TÂRGOVIŞTE: Motivul pentru care o minoră de 13 ani a vrut să îşi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etajul doi al unui bloc

Publicitate

Ştefan Khalil
O minoră de 13 ani din Târgovişte s-a aruncat de la fereastra apartamentului unde locuiește, aflat la etajul doi al unui bloc din Micro 9, pe Strada Avram Iancu. Tatăl ei este pompier la SMURD și nu-și poate explica gestul făcut de tânără. Medicii o țin acum sub supraveghere.

Fata era acasă împreună cu tatăl și fratele ei mai mic decât ea cu trei ani. După ce a avut o ceartă cu tatăl ei, pentru că stătea prea mult pe telefon, aceasta s-a îndreptat deodată spre geamul din bucătărie și s-a aruncat.

Tatăl copilei a chemat-o imediat pe soția sa de la serviciu, care a venit într-un suflet când a auzit ce s-a întâmplat. Aceasta a spus că fiica ei nu e depresivă și nu își poate explica de ce a făcut una ca asta. Un echipaj de salvare a venit la fața locului și i-a acordat fetiței primul ajutor, iar apoi a fost transportată la spital.

Cazul este investigat de polițiștii criminaliști, care vor să descopere motivul  pentru care adolescenta a recurs la un asemenea gest. Vecinii au fost și ei surprinși când au auzit ce s-a întâmplat, pentru că nu credea nimeni că fata se gândește la așa ceva.

Aceasta prezintă mai multe leziuni, iar medicii o supraveghează atent.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!