Opt nume noi la Flacăra Moreni! Antrenorul Gabriel Paraschiv a dorit să fie legitimat pentru retur. “Voi intra pe teren numai dacă va fi nevoie de mine, dar sper să nu fie”

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni s-a întărit cu mai mulți jucători în pauza competițională. Lotul “lupilor” cuprinde numai puțin de opt jucători noi pentru a doua parte a campionatului. Noutățile Moreniului pentru returul Ligii a 3-a sunt portarul Robert Chiran (Școala de Fotbal “Nicolae Dobrin” Pitești), fundașii Alexandru Oae (CS Cornu), Liviu Grigore (echipa de juniori A a Chindiei Târgoviște), Andrei Trifescu (Centrul de copii și juniori Flacăra), mijlocașii Alexandru Neacșu (Unirea Ungureni), Mihai Costea (Centrul de copii și juniori Flacăra) și atacantul Alexandru Roman (Delta Tulcea). De asemenea, la capitolul noutăți poate fi trecut și antrenorul Gabriel Paraschiv, care a cerut conducerii administrative să fie legitimat pentru retur, chiar dacă a ajuns la 39 de ani! “Lotul pentru retur este unul destul de echilibrat. În iarnă am făcut mai multe achiziții. În ceea ce mă privește nu știu dacă voi juca. Pot să spun că m-am legitimat dintr-un anumit punct de vedere: doar dacă va fi nevoie de mine. Sper să nu fie nevoie. Am făcut acest lucru pentru că aveam doi-trei jucători accidentați și nu știam gravitatea accidentărilor. Îmi doream să fim acoperiți pe toate posturile. Era mai greu să găsim anumiți jucători pentru atac. M-am legitimat pentru că așa a impus momentul”, ne-a declarat Gabriel Paraschiv.

“Pentru noi e obligatoriu succesul cu Tunari”

Astăzi, de la ora 15.00, pe propriul teren, Flacăra va susține primul joc oficial din acest an. În runda cu numărul 15, “lupii” morenari vor înfrunta pe CS Tunari, într-un joc în care obiectivul principal va fi victoria. Cum Flacăra este pregătită pentru retur, Gabriel Paraschiv consideră că elevii sunt obligați să câștige toate punctele cu ilfovenii, pentru a se ieși din zona periculoasă a clasamentului. “Un meci greu pe care sper din tot sufletul să-l câștigăm. Personal, îmi doresc foarte mult această victorie, dar în același timp o să le impun și băieților să joace doar la victorie. Pentru noi e obligatoriu acest succes”, a precizat Paraschiv. Înaintea jocului de astăzi, Flacăra se află pe locul 12, iar Tunari pe 5. În meciul tur, învingătoare a ieșit formația ilfoveană, după ce a trecut de morenari cu 1-0.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele