Două minore, obligate să se prostitueze. Proxenetul era ajutat de două adolescente, surori

Publicitate

Ştefan Khalil
Două fete minore din județul Prahova au trecut printr-un adevărat coșmar, după ce au fost exploatate sexual de un bărbat, împreună cu iubita și sora lui. Teroarea pentru cele două tinere a pornit de la începutul anului 2018, când un bărbat a recurtat două minore și le-a obligat să se prostitueze.

Cele două fete au vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Victimele erau duse în apartamente din Ploiești unde întrețineau relații sexuale cu clienții. Bărbatul era ajutat în această infracțiune de încă două persoane, una dintre ele fiind concubina lui, în vârstă de 17 ani, cu care are și un copil în vârstă de o lună de zile și, iar cealaltă persoană este tot o minoră de 16 ani, care locuia cu cele două fete, în apartamentele în care erau puse să se prostitueze. Acestea, care îl ajutau pe suspect, sunt surori și găseau clienții, care veneau la victimele lor. În același timp, tot ele se ocupau și de găsirea apartamentelor pentru a-și desfășura activitatea infracțională și le țineau evidența tinerelor pentru banii primiți de la fiecare client .

Au fost efecutate 6 percheziții de procurorii DIICOT, cinci descinderi au avut loc la locații din municipiul Ploiești și una în comuna Valea Cặlugặreascặ.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat 700 de lei, mai multe telefoane mobile și laptopuri. De asemenea, a fost reținut și un autoturism.

Persoanele implicate sunt în arestul poliției.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!