Zeci de copii au răspuns prezent activității ”Dăm like în parc” la Târgoviște

Publicitate

În data de 12 iunie a.c., a avut loc la Târgoviște a treia ediție a activității ”Dăm like în parc”.

Organizată de structura de prevenire a criminalității, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” și Consiliul Județean Dâmbovița, precum și cu reprezentanți de la Crucea Roşie – Filiala Dâmboviţa, Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Europe Direct Târgovişte și Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, acțiunea este dedicată elevilor de gimnaziu și liceu.

Polițiștii au oferit sfaturi utile elevilor despre alternativele de relaxare și divertisment, pentru evitarea petrecerii timpului liber în fața calculatorului. Totodată, beneficiarii au fost informați despre securitatea pe rețelele de socializare și le-au fost prezentate modalitățile de creștere a gradului de siguranță în mediul online.

Au avut loc demonstrații ale unor tehnici de luptă și pentru acordarea primului ajutor in diferite situații.

Au răspuns present activității organizate în Parcul Chindia elevi de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, Colegiul Naţional „Constantin Carabella”, Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”, Şcoala Gimnazială „Vasile Cârlova”, Şcoala Gimnazială „Matei Basarab”, Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte şi Clubul Sportiv „Phoenix” Târgovişte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!