Vrei să te bucuri mai mult de fiecare zi? Iată de ce lucruri ar trebui să fii mai conștientă ca să te simți mai bine în pielea ta!

Publicitate

Femeile din Franța numesc acest sentiment ”joie de vivre”, care se traduce prin ”poftă de viață”. Este exact ce ai nevoie ca să faci față mai ușor stresului zilnic și pur și simplu să ai o stare mai bună per total. Câteodată nu este vorba decât despre echilibru și de o revenire la tine, la ceea ce ai neglijat focusându-te pe alte lucruri, cum ar fi jobul, problemele din familie, obligațiile zilnice și așa mai departe. Imaginează-ți cum te-ai simțit atunci când erai adolescentă și ai ieșit prima dată în oraș cu fetele. Totul era nou și incitant. 

Inspiră-te din aceste amintiri și fă lucruri mici care să îți readucă bucuria pe care o simțeai atunci doar când te plimbai pur și simplu prin oraș. Poate că purtai tricoul și blugii tăi preferați care te făceau să te simți sexy, te dădusei cu ruj și explorai lumea din jurul tău. Cu siguranță savurai din plin acele momente. Oare nu ai nevoie de ceva asemănător și acum?

Iată TOP 3 lucruri la care ar trebui să fii mai atentă ca să te bucuri mai mult de viață!

  1. Modul cum te îmbraci
    Hainele pe care le porți îți pot influența pozitiv starea de spirit, un lucru pe care cu siguranță l-ai observat atunci când te îmbraci în rochia ta preferată sau când te pregătești pentru o petrecere. Desigur, nu trebuie să aștepți un eveniment special ca să te simți bine în pielea ta. Dacă îți dorești ca fiecare zi să fie o sărbătoare, adoptă un stil casual spre elegant? Pe site-ul Modlet.ro găsești diferite modele de pantofi casual potrivite oricărui stil vestimentar. Ce mai aștepți? Asortează-ți perechea de pantofi oxford cu o pereche de blugi și o bluză și fii prezentabilă în orice moment al zilei.

  2. Alimentația
    Cum te simți când te uiți în oglindă? Dacă nu ești prea fericită cu ceea ce vezi, înseamnă că trebuie să faci o mică schimbare. Însă, acest lucru nu ar trebui să îți afecteze nicidecum pofta de viață. Încearcă să reduci consumul de zahăr și junk food și numărul de calorii zilnic per total până când ajungi la forma pe care ți-o dorești. Apoi, continuă să mănânci sănătos în cantități normale și permite-ți din când în când să te bucuri de ciocolata ta preferată, un burger sau un croissant.
  3. Activitățile din timpul liber
    Ce îți place să faci în timpul liber? Dacă răspunsul tău este ceva apropiat de seriale și ieșiri cu prietenii o dată pe lună, atunci, din nou, ar trebui să faci o schimbare. Este tentant să te refugiezi în activități care nu necesită prea multă implicare atunci când ești foarte obosită, adică în fiecare zi după muncă și probabil în weekend. Însă, este indicat să încerci noi activități care să îți dea cu adevărat o stare de bine, cum ar fi un curs de dans, care să te oblige să îți pui corpul în mișcare, sau fotografia, care te stimulează să conștientizezi frumusețea din jurul tău. Iar dacă încă te tentează serialele, de ce nu încerci să le înlocuiești măcar de câteva ori pe săptămână cu o carte bună? Ai fi surprinsă de câte beneficii are cititul. 

Așadar, ca să te simți bine în fiecare zi ar trebui să încerci să fii mulțumită, în primul rând, cu felul în care arăți ca să poți căpăta încredere pentru a te dezvolta și pe alte planuri și să încerci să fii mai conștientă de lumea din exterior.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!