Vrei să scapi de celulită? Salonul Avenue Dee din Târgoviște îți oferă soluția ideală Vrei să scapi de celulită? Salonul Avenue Dee din Târgoviște îți oferă soluția ideală

Publicitate
Distribuie

Celulita este fără doar și poate coșmarul femeii moderne. Partea bună este că acum există soluții tot mai multe care te ajută să o combați. Dacă îți dorești cu adevărat să scapi de celulită, atunci numai sta pe gânduri și mergi la Salonul Avenue Dee din Târgoviște. Așa cum se știe, din nefericire, nu se poate scăpa ușor și rapid de celulită. Procesul de înlăturare al celulitei este unul destul de îndelungat ce necesită, în primul rând, atenție asupra alimentației, exerciții fizice și tratamente corporale. Pentru a fi alături de tine, Avenue Dee îți face o propunere de tratament corporal ce poate da roade într-o perioadă scurtă de timp. Astfel, propunerea de tratament a salonului Avenue Dee se întinde pe o lună cu trei sesiuni pe săptămână, alternând următoarele tratamente:

Prima întâlnire din săptămână (câte o ședință din cele mai jos):

  • 4 ședințe HimFU (30 minute);
  • 4 ședințe Presoterapie (30 minute);
  • 4 ședințe Vibromatique (10 minute).

Următoarele două întâlniri din săptămână (câte două ședințe din cele mai jos):

  • 8 ședințe Crio-Radiofrecvență (30 minute);
  • 8 ședințe Dermocell (30 minute);
  • 8 ședințe Electrosimulare (45 minute).

Prețul unui astfel de pachet este unul special – 2 086 lei.

Pentru un efect susținut este recomndat să se urmeze două luni de tratament. Pentru zone mai mari va fi nevoie de mai mult de 30 minute HimFu, ceea ce înseamnă un alt preț la pachet.

Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe strada I.C. Brătianu (vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița), din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!