Vizită nocturnă ”înaltă” la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Mesajul președintelui CJD pentru ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu

Publicitate

Noaptea trecută, Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unitate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a primit vizita ministrului USR al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat că oficialul de la Sănătate ”a avut plăcuta surpriză să constate că cea mai importantă instituție medicală din județul nostru face față cu brio situației grele prin care trece întregul sistem medical, iar acest lucru se datorează, în cea mai mare măsură, cadrelor medicale ale SJU.

Pot spune că ministrul Vlad Voiculescu a rămas impresionat de numărul mare de medici tineri găsiți la datorie, dar și de proiectele de investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are pentru Spitalul de Urgență”.

Șeful administrației județene a amintit cele mai importante proiecte avute în vedere pentru SJU și și-a exprimat speranța ca eforturile județene să fie susținute și de Ministerul Sănătății, iar ministrul să vină, data viitoare, și cu vestea bună că cererile de finanțare au fost aprobate: ”Dintre acestea, reamintesc extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe, lucrări de peste 8 milioane de lei care deja au fost scoase la licitație, construirea unui ambulatoriu de specialitate – se lucrează intens la proiectul tehnic pentru construirea acestuia, dar am în vedere și extinderea secției de Cardiologie, precum și achiziționarea unui angiograf.

Sperăm că efortul de îmbunătățire a actului medical dâmbovițean să fie susținut și de Ministerul Sănătății, iar la următoarea vizită, ministrul Vlad Voiculescu să ne anunțe că cererile noastre de finanțare au fost aprobate”, a mai declarat președintele CJD.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!