Vino cu mașina la Matega Service Auto din Târgoviște și uită de grija problemelor!

Vino cu mașina în Service-ul Matega Service Auto din Târgoviște și uită de grija problemelor! Utilizând doar tehnologii de înaltă precizie și personal calificat, service-ul auto aflat pe Centura Târgoviștei, vă oferă servicii complete de mecanică, în speranța unei colaborări cât mai avantajoase pentru dumneavoastră.

În ideea de a răspunde tuturor cerințelor, Matega Service Auto  îți propune de fiecare dată să ofere o gamă largă de servicii pentru a înțelege cât mai bine nevoile clienților.

Specialiștii Matega Service Auto lucrează cu spor zi de zi pentru ca mașina dumneavoastră să funcționeze la parametri maximi. Dacă ai nevoie de înlocuire garnitură, capac, tacheți, buji, fișe, antigel, filtru combustibil sau reetenșare baie ulei vino cu mașina la Matega Service Auto și totul poate fi rezolvat într-un timp foarte scurt!

La Matega Service Auto beneficiezi de rezolvarea oricărei probleme oricât de dificilă ar fi, garanție atât pentru lucrările de reparații auto, cât și pentru piesele montate, programare rapide, transparență, dar și costuri la vedere.

Matega Service Auto se află pe Centura Târgoviștei, lângă OMV și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24. Pentru programări și alte informații puteți suna la numărul de telefon 0720 424 999.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!