Victor Socaciu este internat în stare gravă după ce s-a infectat cu Covid-19: “Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat”

Publicitate

Artistul Victor Socaciu este internat în stare gravă după ce s-a infectat cu Covid-19 la un eveniment pe care chiar acesta l-a organizat. Acesta are 68 de ani și suferă de diabet, iar în urmă cu 10 ani a făcut un transplant de rinichi, scrie Dcnews.ro. 

Din spusele medicilor despre starea cântărețului de sănătate se pare că acesta se simte din ce în ce mai bine, însă el trebuie să rămână permanent sub supraveghere medicală. Fiul lui Adrian Păunescu, Andrei Păunescu spune că a ținut permanent legătura cu soția lui Victor Socaciu pentru a se asigura dacă starea artistului este într-adevăr una progresivă.

“Pot să vă spun că m-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el 3 zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurala acestui festival, iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta… M-am văzut cu el atunci și Doamne ajută că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine” , a declarat Andrei Păunescu, potrivit Dcnews.ro. 

De asemenea, fiul lui Adrian Păunescu spune că este un paradox faptul că artistul s-a infectat cu Coronavirus având în vedere că acesta s-a vaccinat, iar foarte multe teste i-au ieșit pozitive, a declarat acesta potrivit sursei citate.

Un alt coleg de scenă al lui Victor Socaciu, Vasile Șeicaru, a declarat în urmă cu câteva zile că artistul are plămânii afectați în proporție de 50% și are nevoie permanentă de masca de oxigen, dar nu este intubat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!