Veste năucitoare pentru turiști! Drumurile spre zona Padina-Peștera au fost închise

Publicitate

Veste  năucitoare pentru turiștii care vizau să meargă la final de 2019 și început de 2020 în zona Padina-Peștera! Circulația rutieră spre această locație a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, a anunțat astăzi IPJ Dâmbovița, într-un comunicat de presă.

“Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să se intereseze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

De asemenea, pe timpul călătoriei cu autovehiculul, le recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Vă reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, vă informăm cu privire la faptul că circulația este închisă pe următoarele drumuri publice:

– Drumul județean 714 Moroeni – Padina

– Drumul județean 713 A

– Drumul Județean 713 Cabana Dichiu (km 8 + 500) – Cabana Piatra Arsă (km 16)

Atragem atenția conducătorilor auto că le este interzisă deplasarea pe aceste sectoare de drum”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!