Veste excelentă pentru târgovișteni! Anunțul făcut de primarul Cristian Stan: “Dacă tendința se menține și rata de incidență nu crește, se redeschid restaurantele, barurile și instituțiile de spectacole începând de miercuri”

Publicitate

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat vineri  după-amiază că, dacă scăderea ratei infectărilor în oraș se va menține sub 3 la mia de locuitori, începând de miercuri, 14 aprilie, se pot redeschide restaurantele, barurile la interior și instituțiile de spectacole, în limita a 30% din locuri.

“Municipiul Târgoviște înregistrează astăzi o rată de incidență COVID de 2,96/1000, cea mai scăzută din ultimele 30 de zile!

Prin urmare, ținând cont de faptul că ultima Hotărâre a CJSU Dâmbovița privind constatarea încadrării în limitele incidenței cumulate la 14 zile, a fost emisă în data de 31.03.2021, dacă tendința se menține și rata de incidență nu crește, începând de miercuri, 14.04.2021, se vor redeschide la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, în limita a 30% din capacitate.

Acest lucru va permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-22,00.

Totodată, va fi permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Foarte importantă este tendința de scădere constantă a numărului de infectări.

Sănătate!”, a precizat edilul orașului Târgoviște, pe Facebook, cu puțin timp în urmă.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!