Veste excelentă de la Spitalul Floreasca! Tânărul preot de la parohia Gura Bărbulețu, conștient și în stare stabilă

Publicitate

Ionuț Parghel

Veste excelentă de la Spitalul Floreasca din București. Starea tânărului preot de la parohia din Gura Bărbulețu este stabilă.

Acesta este conștient și nu a avut nevoie de nicio conectare la aparate, după ce a fost transferat la unitatea medicală din capitală, de la Spitalul Județean din Târgoviște.

“Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile, iar acesta a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca).

În aceste momente starea lui este stabilă. Este conștient și nu a avut nevoie de conectare la aparate.

Noi, familia, dorim să multumim tuturor celor care s-au mobilizat, ne-au încurajat și ne-au fost aproape în aceste momente grele.

Apreciem îndeosebi determinarea și solidaritatea Părintelui Vicar

Ionuț Adrian Ghibanu și a celor care s-au implicat în aceasta acțiune umanitară.

Dumnezeu să vă răsplătească toate eforturile depuse și să ne rugăm în continuare pentru sănătatea Părintelui. Doamne ajută!”, a transmis Ioana Botea, soția preotului, pe pagina sa de Facebook.

Sâmbătă seara, preotul a fost transferat de la Spitalul Județean din Târgoviște la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Acesta trece prin momente delicate în această perioadă după ce a suferit arsuri grave, pe o suprafață de 40% din corp. Acest lucru s-a întâmplat după ce casa părintelui, de la Gura Bărbulețu, a fost cuprinsă de flăcări, din cauza unei explozii la centrala termică.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!