A venit CIRCUL în oraș! Numeroase surprize pentru târgovișteni

Publicitate

Surpriză pentru iubitorii de circ! În aceste zile a sosit la Târgoviște și poposește până pe 17 martie CIRCUL FANTAZIA. Părinții, dar mai ales copiii, sunt așteptați, începând de astăzi, 8 martie, de la ora 18.30, cu numere surpriză, printre care numere cu ponei, jonglerii, acrobații la înălțime, iluzionism, dans oriental, numere inedite cu baloane de săpun și multe alte surprize.

CIRCUL FANTAZIA se află pentru prima dată la Târgoviște. Spectacolul oferit în aceste zile este pregătit special pentru spectatorii târgovișteni, la care artiștii pun mult suflet. Zilnic veți putea urmări spectacole de neuitat oferite de artiști din Italia, Ucraina și România.

„Premieră la Târgoviște, lângă METRO! CIRCUL FANTAZIA prezintă un spectacol de circ din 8 martie, cu distracție maximă garantată, divertisment, spectacol, suspans și dresuri de ponei și porumbei”, au transmis organizatorii.

Biletele la spectacolele de circ se găsesc la casa de bilete amplasată lângă supermarketul Metro, de pe Bulevardul I.C. Brătianu. Spectatorii sunt aşteptaţi de vineri, 8 martie, cu începere de la ora 18.30. 

Spectacole vor fi și sâmbăta (orele 15.00 și 18.30) și duminica (11.30 și 15.00), iar de luni până vineri, de la ora 18.30.  

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!