Vara aceasta ne răcorim la L’arôme du Café

Publicitate

Se anunță zile caniculare în această vară! Pentru a combate canicula, coffee shop-urile L’arôme du Café te răcoresc zilnic cu o mulțime de produse reci, începând de la cocktail-uri nonalcoolice atent preparate, răcoritoare cu fulgi de gheață și până la produse reci pe bază de cafea.

Vedeta în acest sezon estival la L’arôme du Café  este de departe frappe-ul cu înghețată. În ofertă mai amintim: ice coffee-urile combinate cu siropuri delicioase, fresh-urile preparate doar din fructe proaspete, limonadele naturale, oranjada și numai puțin de 16 cocktail-uri nonalcoolice, potrivite pentru această vară caniculară.

Așa cum ne-a obișnuit, în fiecare sezon, L’arôme du Cafe vine și cu o serie de produse noi doar pentru gustul tău, precum: espresso tonic, espresso soda și nu în ultimul rând cocktail-ul apple mint.

Mai mult de atât, începând din această vară, în coffee shop-urile L’arôme du Cafe găsiți produse proaspete și necongelate de patiserie. Serviciul de livrări funcționează de luni până vineri, între orele 09.00 -16.00, iar comenzile se pot face la numărul de telefon 0732 023 222, pentru o comandă de minim 30 de lei.

De asemenea, nu uitați când treceți pragul Coffee shop-urilor L’arôme du Café să aveți la îndemână cardul de fidelitate, pentru că întotdeauna după al nouălea produs achiziționat, urmează unul gratis la alegere.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!