Val de sinucideri în Dâmbovița! Doi bărbați și-au încheiat socotelile cu viața

Publicitate

Sinucideri în lanț, ieri, în Dâmbovița! Ziua de 24 august a fost una neagră în județul nostru după ce doi bărbați au fost găsiți spânzurați.

Prima tragedie a avut loc la primele ore ale zilei în localitatea Bilciurești. Un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuință de către o rudă a bătrânului. Acesta, vazând nenorocirea a anunțat imediat autoritățile, dar când personalul medical a ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Victima a fost preluată de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. De asemenea, polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cauza decesului.

A doua tragedie s-a produs la orele amiezii, când un bărbat fost găsit spânzurat pe malul râului Dâmbovița, pe raza localității Râncaciov. Bărbatul de 56 de ani a fost descoperită întâmplător de către un trecător, care a sunat la 112. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic și astfel au constat decesul. Din primele informații, corpul victimei nu prezenta urme de violență, iar bărbatul nu era cunoscut că avea probleme. Criminaliștii prezenți în zona incidentului au anchetat circumstanțele tragediei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!