Urmărire ca în filmele de acțiune în apropiere de Târgoviște! Polițistii au tras focuri de armă după ce un șofer nu a oprit

Publicitate

Ionuț Parghel

Intervenție desprinsă din filmele de acțiune americane în apropiere de municipiul Târgoviște în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce o mașină, în care se aflau mai multe persoane, nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Cum autoturismul nu a staționat, la scurt timp, a început urmărirea autovehiculului de către oamenii legii, care au folosit și armamentul din dotare.

La capătul cursei infernale, un șofer tânăr și pasagerii au abandonat autoturismul pe un câmp din zona Teiș-Șotânga, iar apoi au fugit. Într-un final, șoferul mașinii a fost reținut de polițiști, iar potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, acesta va fi prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea de măsuri preventive.

 

“În cursul serii de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Târgoviște au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus de un tânăr.

Conducătorul auto nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor, continându-și deplasarea, abandonând autovehiculul pe un câmp din zona Teiș-Șotânga și fugind, împreună cu pasagerii.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, au efectuat mai multe somații și uz de armă în plan vertical, fără a exista victime și au reușit identificarea șoferului în persoana unui tânăr de 21 de ani.

De asemenea, în timpul urmăririi, unul dintre ocupanții din autoturism, o tânără, s-ar fi lovit cu capul de parbriz.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Pentru prinderea și identificarea conducătorului auto, polițiștii de la Secția nr.1 Poliție Rurală Târgoviște au beneficiat de sprijinul colegilor de la investigații criminale”.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!