Universitatea “Valahia” Târgoviște și-a deschis porțile pentru un nou an universitar!

Publicitate

Universitatea “Valahia” din Târgoviște și-a deschis, astăzi, porțile pentru un nou an universitar. Potrivit unui comunicat de presă al Universității, facultățile târgoviștene au organizat debutul anului universitar după propriul program. Festivitatea de deschidere au adus în fața studențiilor personalități ale comunității târgoviștene, autorități publice locale și județene, conducerea universității, decani și cadre didactice.

“Luni, 30 septembrie 2019, au avut loc festivitățile de deschidere a noului an universitar 2019-2020 la nivelul facultăților.

Universitatea „Valahia” din Târgoviște și-a deschis porțile pentru aproximativ 8000 de studenți, dintre care peste 2100 de studenți boboci la programele universitare de licență, masterat și doctorat. În urma celor două sesiuni de admitere, universitatea a înregistrat, la toate formele de învățământ, cel mai mare număr de candidați din ultimii trei ani.

Facultățile târgoviștene au organizat debutul anului universitar după propriul program. Ceremoniile au adus în fața studenților personalități ale comunității târgoviștene, autorități publice locale, conducerea universității, decani și cadre didactice. Bobocii au avut ocazia să interacționeze cu aceștia, dar și cu profesorii tutori și studenții mai mari, care îi vor sprijini în integrarea lor în viața academică.

Debutul anului universitar la Facultatea de Științe și Arte a fost marcat de prezența rectorului universității, conf. univ. dr. Călin Dinu Oros, care a ținut să ureze bun venit noilor studenți, asigurându-i că au făcut o alegere foarte inspirată. De asemenea, a menționat că: „Marea bogăție a acestei universități sunt oamenii, sunt profesorii pe care îi aveți aici, și acest lucru contează”. Colegilor profesori le-a urat să-și facă meseria cu dăruire și pasiune, ca până acum, și i-a felicitat pentru rezultatele spectaculoase obținute în urma sesiunilor de admitere.

Universitatea „Valahia” din Târgoviște urează tuturor studenților și membrilor comunității academice mult succes în noul an universitar!”

Potrivit calendarului pentru anul universitar 2019-2020, studenții încep cursurile, oficial, marți, 1 octombrie. Chiar dacă anul universitar debutează mâine, unele facultăți au ales să organizeze festivitățile  de deschidere cu o zi mai devreme.

 

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!