Un târgoviștean a reprezentat cu fruntea sus România la festivalul internațional de dans World Latin Dance Cup 2019

Publicitate

Ionuț Parghel

Sfârșit de an perfect pentru un târgoviștean! George Ene Simion, fondatorul școlii de dans Elegante Dance Academy, a urcat pe podiumul de premiere la World Latin Dance Cup 2019, un festival internațional de dans latin, găzduit de orașul Medellin, din Columbia, în perioada 6-14 decembrie.

La puternicul turneu de dans, partenera lui George Ene Simion a fost prahoveanca Alina Ioana. Cei doi dansatori talentați au cucerit două medalii.

Dâmbovițeanul a terminat pe primul loc la Divizia Soloist Salsa Man Improvisation, iar Alina Iona s-a clasat pe locul 3 la Divizia Soloist Salsa Lady Professional Improvisation. De asemenea, prahoveanca a terminat pe locul 10 la Divizia Soloist Salsa Lady Professional Choreography, fiind prima dansatoare din Europa care a prins top 10 dansatoare din lume.

“Suntem foarte mândri să vă anunțăm că anul acesta, fondatorul școlii de dans Elegante Dance Academy, George Simon Ene, precum și partenera sa de dans, Alina Ioana, au fost singurii reprezentanți ai României la cel mai mare campionat de dans din lume, World Latin Dance Cup, ce s-a desfășurat în Columbia”, a transmis pe pagina de Facebook Elegante Dance Academy.

La ediția din acest an a concursului s-au aflat la start peste 2000 de concurenți. Cei doi dansatori au reprezentat cu fruntea sus România la ediția din acest an a festivalului internațional, iar pe de altă parte, școala Elegante  Dance Academy este despre vise împlinite, realizări, distracție și prieteni noi.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!