Un dâmbovițean a fost prins în Argeș cu 3000 de coronițe de brad fără documente legale

Publicitate

Dâmbovițean prins în Argeș cu coronițe de brad fără documente legale!

În urma unor activităţi de combatere a delictelor silvice derulate de polițiștii argeșeni, au fost depistaţi 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani, care au tăiat sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu autoutilitare sau atelaje, fără documente legale.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale conform Legii 171/2010, în valoare totală de 10.000 de lei.

Totodată a fost confiscată cantitatea de peste 20 de metri cubi material lemnos de diverse esenţe, care a fost predată ocoalelor silvice competente.

Dâmbovițeanul, în vârstă de 23 de ani, din Conțești, a fost surprins de agenții din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ cu autoutilitara plină de coroniţe, fără documente legale de provenienţă sau transport.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, constând în 3000 de coroniţe, în valoare de 9.000 de lei, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Păpuşa Rucăr.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!