Un dâmbovițean a fost numit în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București

Publicitate

Ionuț Parghel

Un dâmbovițean a ajuns în conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București, societate aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Gabriel Plăiașu, fost deputat PNL de Dâmbovița, a fost numit în consiliul de administrație al companiei de stat. Pe site-ul instituției, Plăiașu apare ca fiind unul dintre administratorii provizorii din cadrul Consiliulului de Administrație al companiei, alături de alte șase persoane: Dan Valentin Gheorghe, Corvin Nedelcu, Georgeta Bumbac, Cătălin Cosmin Peșteșan, Florin Cosmin Mihălțan și Ovidiu Marcel Sârbu. În noua funcția, dâmbovițeanul ar încasa un salariu aproximativ de 7 000 de lei lunar.

Plăiașu este unul dintre cei mai vechi liberali dâmbovițeni, aflându-se în rândul partidului PNL din 1993. Purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița a fost deputat între anii 2007-2008 și 2008-2012. De asemenea, acesta a fost în mai multe rânduri și consilier județean.

Pe de altă parte, în 2013 a fost șef al Oficiul Participațiilor Statului și Privatizării în Industrie (OPSPI), în guvernarea USL, un post pe care la ocupat puține zile, după ce a fost declarat incompatibil de ANI în 2011, fiind comdamnat prin sentință definitivă de Inalta Curte, în primăvara anului 2013.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!