Un bărbat din Dâmbovița a fost reținut după ce a încălcat obligațiile controlului judiciar și a năvălit peste fosta concubină

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii din Cornățelu au reținut un bărbat care a încălcat obligațiile controlului judiciat stabilite de instanța de judecată printr-o hotărâre civilă.

Bărbatul, pe numele căruia, în luna octombrie a anului trecut, s-a emis un ordin de protecție, după ce fosta sa parteneră i-a făcut o plângere penală pentru violențe și amenințări, a ignorat restricția și a năvălit duminică seara peste fosta concubină domiciliată în localitatea Alunișu.

Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, bărbatul ar fi pătruns în curtea femeii pe fondul consumului de alcool.

“La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 20:59, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cornățelu au fost sesizați prin 112 de către o femeie din localitatea Alunișu cu privire la faptul că un bărbat se află la ea în curte.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit următoarele:

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat, fostul concubin al femeii, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței sale, încălcând obligațiile stabilite de instanța de judecată printr-o hotărâre civilă pronunțată la sfârșitul lunii octombrie a anului 2019.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 32 alin.1 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și de art. 224 alin.1 din Codul Penal.

Cercetările se desfăsoară sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

De asemenea, procurorul de caz a fost înștiințat cu privire la încălcarea obligațiilor stabilite prin măsura controlului judiciar dispusă față de cel în cauză”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!