Un bărbat din Cornățelu a fost reținut de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecție

Publicitate

Polițiștii din Titu au reținut, marți, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Cornățelu, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

Conform unei informări IPJ Dâmbovița, acesta va fi prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“Ieri, 17 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, din Cornățelu, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și nerespectarea măsurilor stabilite de instanța de judecată printr-un ordin de protecție.

Astăzi, 18 decembrie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Acesta este bănuit că, în zilele de 16, 23, 24 noiembrie a.c. și 14 și 16 decembrie a.c., pe fondul consumului de alcool ar fi pătruns fără drept în locuința fostei sale prietene, încălcând obligațiile stabilite de către Judecătoria Răcari prin intermediul unui ordin de protecție, emis în cadrul unui dosar penal unde bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă comisă asupra aceleiași părți vătămate”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!