Un băiat din Crevedia își construiește singur casa. Povestea sa a impresionat pe toată lumea

Publicitate

Încă o poveste impresionantă din Dâmbovița, făcută publică prin intermediul libertatea.ro

Ștefan Georgică, de 16 ani, din Crevedia, construiește singur o casă.

”Un puşti din Dâmbovița își face singur casă de când a început criza Covid-19. A muncit cu ziua și a vândut bălegar ca să-și cumpere materiale”  – este titlul poveștii impresionante de viață a băiatului care a impresionat întreaga țară.

Părinții săi nu au nici un venit, iar puștiul nu a vrut să meargă niciodată la școală, dar a învăţat să scrie şi să socotească de la surorile mai mari și știe să citească un plan de construcţii şi să măsoare. Din 6 martie, în timp ce noi toți suntem ocupați cu pandemia de COVID-19, el pune cărămidă cu cărămidă și înalță căsuța.

Întreaga poveste o puteți citi la următorul link:

https://www.libertatea.ro/stiri/baiat-dambovita-isi-face-singur-casa-2953205

În urma articolului, zeci de cititori ai ziarului național au început să doneze diverse sume de bani pentru a-l ajuta pe acest copil curajos, iar primarul din Crevedia n-a rămas indiferent și i-a dat autorizație de construcție.

Și jandarmii dâmbovițeni au sărit în ajutorul lui Georgică.

Impresionați de cazul său, ei s-au mobilizat și, înainte de sărbătorile Pascale, i-au făcut acestuia o vizită.

”Am pus astfel încă o cărămidă la casa pe care acesta a început să o construiască, cu propriile mâini, pentru a-și ajuta mama și tatăl bolnav, iar din sumele de bani oferite benevol de colegii noștri am cumpărat o parte dintre materiale de construcții necesare. Acțiunea umanitară va continua și după sărbătorile de Paște”, au transmis jandarmii dâmbovițeni.

Cine doreşte să-l ajute pe Georgică să-şi termine casa poate lua legătura cu redacţia Libertatea sau poate dona, cu precizarea Pentru Georgică Ştefan, în contul Asociaţiei Şansa Ta, care ajută familia Ştefan de peste cinci ani.

Conturile bancare deschise la BCR CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001 CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!