Tu cât de des faci schimbul de ulei? Matega Service Auto din Târgoviște te ajută în această operațiune importantă pentru mașina ta

3
Publicitate

Cât de important este schimbul de ulei? Potrivit specialiștilor este o operațiune extrem de importantă pentru mașina ta!

Schimbul de ulei făcut regulat poate extinde viața motorului și chiar să îmbunătățească funcționarea acestuia. Dacă uleiul nu este schimbat la timp, acesta își pierde proprietățile și ungerea părților mobile din motor nu se mai face cum trebuie. Totodată, crește simțitor gradul de uzură și motorul se poate defecta mult mai rapid, se poate uza mult peste limita normală. Motorul este viața oricărei mașini, dacă nu este întreținut ca la carte, mașina în sine nu o să „trăiască” prea mult.

Schimbul de ulei este de departe cea mai importantă operațiune de întreținere a mașinii ce nu trebuie neglijată. Dacă vrei să faci schimbul de ulei la mașina ta, Matega Service Auto din Târgoviște reprezintă soluția ideală în acest sens.

Iată 3 semne că mașina ta are nevoie de un schimb de ulei:

1.Zgomote puternice ale motorului

Uleiul curat este ca o barieră subțire între componentele motorului care previne lovirea metalelor astfel fiind silențios în timpul deplasării.

  1. Martorul de ulei este afișat

Tabloul de bord conține martori care te avertizează în cazul unei probleme, deci dacă martorul de ulei este aprins v-a trebui să schimbi uleiul urgent.

  1. Fumul

Este normal în sezonul rece să existe degajări de fum pe țeava de eșapament. Însă dacă observi degajări de fum, trebuie să faci rapid o diagnoză.

Așadar, Matega Service Auto din Târgoviște reprezintă service-ul auto de care ai nevoie pentru mașina ta. Aici, inginerii și mecanicii îți spun exact dacă mașina ta întâmpină sau nu  vreo problemă.

Matega Service Auto poate fi găsit pe Centura Târgoviștei, lângă OMV și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24). Pentru programări și informații puteți apela numărul de telefon 0720 424 999. Pe whatsapp se poate apela următorul număr: 0724 979 720.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!