Trei bărbați din Gura Ocniței, reținuți de polițiști după ce au furat mai multe ovine și combustibil

Publicitate

Descinderi în forță la domiciliile unor bărbați din comuna Gura Ocniței.

Polițiștii din Târgoviște, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au reținut trei bărbați din localitatea dâmbovițeană, pentru că în perioada mai-decembrie 2019 au furat mai multe ovine și combustibil din rezervoarele unor mașini, de pe raza localităților Ulmi, Comișani și Răzvad.

Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, polițiștii au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri din locuințele acestora.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști, au descins la domiciliile a trei bărbați din Gura Ocniței, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut că, în perioada mai-decembrie 2019, cei în cauză ar fi sustras mai multe ovine și combustibil din rezervoarele unor vehicule, faptele fiind comise pe raza localităților Ulmi, Comișani și Răzvad.

Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

De asemenea, polițiștii au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și unelte electrice.

Totodată, în urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit că unul dintre imobile era racordat ilegal la rețeaua de furnizare a energiei electrice, fiind întocmit un dosar penal.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!