Tratamente cu Hyaluron Pen la salonul Avenue Dee Beauty Clinique & Spa din Târgoviște

Publicitate

Salonul Avenue Dee Beauty Clinique &Spa din Târgoviște oferă, din această săptămână,  servicii bzate pe tratamentele cu Hyaluron Pen, cum ar fi voluminizarea și simetrizarea buzelor, biorevitalizare prin mezoterapie, umplere riduri și altele.

Avantaje Hyaluron Pen: metoda NON invazivă pentru remodelare, fără ace, piele fără riduri, augumentarea și/sau corecția asimetriilor buzelor, umplerea ridurilor profunde, rezultate imediate!

Hyaluron Pen este viitorul!

Prima metodă non-invazivă de administrare a tratamentului fără ace, fără durere și fără riscuri, care permite, cu pregătirea profesională adecvată, să ofere clienților servicii de umplere a acidului hialuronic în zonele de interes.

Hyaluron Pen este un dispozitiv inovativ, dar simplist care prin intermediul tehnologiei de presiune, livreaza o anumite cantitate de Acid Hialuronic în straturile epidermice superioare ale pielii, fără tradiționalele ace.

Acidul hialuronic va fi livrat doar în stratul papilar al dermului, fără ajutorul acelor, făcând din acesta un tratament sigur, fără risc de ocluzie sau punctie a

vaselor de sânge.

Cât durează procedura și dacă doare

Întrucât nu folosim deloc ace, nu vorbim deloc despre durere…singura durere fiind nerăbdarea cu care așteptăm terminarea procedurii, circa 20-50 minute, pentru a ne bucura de efectele ei.

Cum acționează Hyaluron Pen?

Principiul de funcționare al sistemului Hyaluron Pen presupune infuzarea produsului la o presiune suficient de mare pentru a pătrunde cu ușurință fluxul de fluid (acid hialuronic) în piele. Creează buze pline și frumos conturate, umple linii fine și riduri adânci și oferă un tratament de revitalizare a pielii. Rezultatele sunt similare cu metoda clasică de introducere a acidului hialuronic prin ace hipodermice. Singura diferență este că Hyaluron Pen NU folosește ace hipodermice pentru injectare.

Procedura este relativ simplă, acidul hialuronic introdus în piele sau buze fiind un hidratant biologic al pielii.

Avantajele Hyaluron Pen include:

Pe lângă lipsa durerii, riscul redus de infecție datorat lipsei acelor, absorbție ridicată a acidului, introducere cu precizie a acidului hialuronic la nivelul subcutanat al pielii, viteza și ușurința în utilizarea acestei proceduri inovatoare.

Rezultatele obtinute cu Hyaluron Pen sunt permanente sau semi-permanente?

 Această procedură este considerată un tratament temporar de înfrumusețare si nu este în niciun caz permanent sau semi- permanent. De ce? Unul dintre principalele motive pentru care metodele ce presupun folosirea de acid hialuronic, inclusiv Hyaluron Penul, sunt atât de sigure și de încredere este datorat faptului că organismul produce de fapt aceeași substanță și, prin urmare, acest acid hyaluronic sintetizat va fi metabolizate de către corp.

Cât durează rezultatele tratamenului cu Hyaluron Pen?

 Rezultatele acestui tratament depind de numeroase aspecte particulare ale fiecărui client, de acidul și cantitate de acid folosită, de dispozitiv, de tehnician, etc. Rezultatul final pentru un tratament de Hyaluron Pen poate să însemne 3 sau chiar mai multe ședinte iar rezultatul durează la ordinul lunilor. Media generală este de 6 luni, și chiar 8-12 luni. Deși acidul hialuronic generat în mod natural de organism și acidul hialuronic introdus suplimentar în pielea ta sunt de aceleși tip, un filler bun de acid hialuronic va fi reticulat, adică prins într-o rețea, ceea ce ajută la încetinirea vitezei cu care organismul îl metabolizează. Fillerele care rămân în piele pentru totdeauna și nu sunt metabolizate în mod natural de către organism (cum ar fi siliconul) pot provoca o multitudine de probleme. Trebuie să se țină cont de asta, și faptul că la fiecare 6 luni trebuie făcută o reîmprospătare este de fapt un lucru foarte bun.

Cine poate solicita procedura cu Hyauron Pen?

Există foarte puține restricții cu privire la cine poate parcurge acest tratament, dar femeile însărcinate, persoanele care sunt foarte sensibile la alergii și orice persoană cu afecțiuni extreme ale pielii ar trebui să discute și să aibe acordul medicul lor înainte de a apela la acest tratament.

Care sunt reacțiile adverse la acidul hialuronic și procedura cu Hyaluron Pen?

Unul dintre motivele pentru care substanța introdusă în piele este sigură este că organismul uman produce exact același acid, care este de fapt compus din două zaharuri (acidul glucuronic si N-acetilglucosamina). Ideea este simplă: întrucât corpul uman produce exact aceeași substanță chimică, este imposibil ca cineva să dezvolte vreo reacție alergică sau complicație la substanța introdusă.

Deoarece corpul uman conține această substanță în mod natural este extrem de puțin probabil să apară vreo reacție alergică la acidul hialuronic. În ceea ce privește procedura ce foloseste un dispozitiv cu aer comprimat iar persoanele sensibile pot dezvolta umflături sau mici vânătăi, reversibile și de scurtă durată. În comparație cu injectările buzelor, este mult mai puțin probabil să apară sângerări sau vânătai cu Hyaluron Pen, dar trebuie luată în calcul și o astfel de situație! Oricând substanța împinsă într-o venă sau un vas capilar mai mare, este posibil să inducă o ușoară sângerare sau vânătaie.

Care sunt recomandările ‘aftercare’?

Se evită masarea riguroasă, machiajul și se acorda atenție menținerii buzelor curate și hidratate pentru primele 48 de ore după tratamentul pentru a preveni infecția.

Ascultă cu atenție recomandările tehnicianului, pentru a fi sigură că vei proceda corect. În primele 10 zile după intervenție este de preferat evitarea expunerii la soare/solar iar de data aceasta este foarte importantă hidratarea.

Despre Acidul Hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță prezentă în mod natural în corpul uman, unde se regăsește în concentrații ridicate.

Scopul său este să hidrateze și să protejeze țesuturile. Tocmai acest acid conferă, de fapt, elasticitate și rezistentă pielii. Principala problemă este că odată cu înaintarea în vârstă, scade cantitatea de acid hialuronic.

Din acest motiv încep să apară ridurile și imperfecțiunile de la nivelul pielii.

Avantaje și beneficii Hyaluron Pen:

-Reduce ridurile vizibile și liniile fine;

-Este non invaziv;

-Reduce grăsimea corporală;

-Remodelează treptat buzele;

-Dă un aspect foarte natura;l

-Nu necesită nici un preparat pre chirurgical sau anestezie;

-Nu rămân cicatrici, iar timpul de recuperare este rapid,

-Rezultate vizibile imediat după procedura.

Salonul Avenue Dee se află pe Calea Domnească, nr. 191 (fostul Cocodrilo) din Târgoviște, iar programări șe evaluări se pot face la numărul de telefon 0760 263 282.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!