Tratament cosmetic BB GLOW la Salonul Avenue Dee din Târgoviște

Publicitate

BB GLOW este în primul rând un tratament cosmetic ce acționează în 2 direcții:

  1. Tratament Cosmetic tip mezoterapiei cu microace (microneedling), cu acțiune intens focusată de a trata diverse probleme și inconveniențe ce le întâlnim la nivelul pielii: cea mai mare parte a petelor hiper- sau hipo- pigmentare de solare, de vârstă, genetice, post acneice, post traumatice, de vascularizare, pori încărcați sau pori dilatați, piele ternă, fărș fermitate, deshidratată sau seboreică, ten ridat.

În acest sens se folosesc serumuri pentru mezoterapiei cu microace (microneedling), serumurile fiind antipete (lightening)/ antiacnee/ antiriduri și rejuvenare. Cu ajutorul substanțelor active din aceste serumuri se tratează si se pregăteste pielea pentru următoarea etapș a tratamentului.

  1. Tratament Semipermanet de Pigmentare piele pentru uniformizarea nuanței naturale a tenului și camuflarea imperfecțiunilor întâlnite la nivelul pielii.

Nu vă speriați și nu vă alarmați! BB Glow nu este un tatuaj semipermanent!

Tratamentul semipermanent BB este exact așa cum sună!

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe Bulevardul I.C. Brătianu, vis-à-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară din Târgoviște.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!