Transfer important realizat de Urban Titu! Liderul Ligii a 4-a a transferat un fost fotbalist al Chindiei Târgoviște

Publicitate

Transfer important făcut de liderul Ligii a 4-a dâmbovițene în această iarnă! Urban Titu a reușit în această săptămână să-l achiziționeze pe Crinel Stoica, un fost fotbalist al Chindiei Târgoviște.

Prin înregimentarea lui Stoica, Urban a deschis seria transferurilor pentru a doua parte a campionatului. Mijlocașul născut în 1996 a fost transferat de la Viitorul Voinești, echipă la care a evoluat în prima parte a sezonului.

Crinel Stoica a evoluat la Chindia în perioada 2015-2020, perioadă în care a strâns 109 selecții pentru târgoviștenii în toate competițiile. Pe lângă prezențele de la nivelul Ligii a 2-a, Stoica a bifat și două meciuri în barajele de promovare pentru Liga 1. După despărțirea de Chindia, jucătorul târgoviștean a mai evoluat la nivel profesionist, pentru FC Pucioasa și CSM Focșani.

„Mulțumim pentru tot, Crinel Soica! ACS Viitorul Voinești și ACS Urban Titu au ajuns la un acord oficial în privința transferului mijlocașului Crinel Stoica, care se va alătura liderului din Liga 4 în luna ianuarie a anului viitor. Pe această cale îi transmitem lui Crinu că suntem mândri de el și încrezători că va înfrunta cu brio noua provocare!”, se arată într-un comunicat pe pagina de Facebook a Viitorului Voinești.

Un alt jucător pe care Urban Titu vizează să-l transfere în această iarnă de la Voinești este atacantul Dragoș Tudorache. Cum a început campania de transferuri în forță, Urban Titu arată încă o dată că țintește câștigarea campionatului județean, cucerirea trofeului Cupei României la nivel județean și promovarea în Liga a 3-a la finalul sezonului.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!