Ținute de iarnă: cum să incluzi o eșarfă supradimensionată? Idei și sfaturi pentru outfituri călduroase și stilate

Sursă foto: Freepik.com
Publicitate

Iarna este sezonul preferat de mulți oameni, deoarece oferă oportunitatea de a purta ținute confortabile și elegante. Deși există multe piese care pot face o ținută de iarnă să arate grozav, una dintre cele mai importante alegeri este adăugarea unei eșarfe supradimensionate. Cum să incluzi, totuși, acest element în ținutele tale? 

În acest articol, vom oferi câteva idei și sfaturi pentru outfituri călduroase și stilate

În primul rând, de ce ar trebui să adaugi o eșarfă supradimensionată într-o ținută de iarnă? Eșarfa nu numai că oferă un plus de căldură, dar poate fi și un accesoriu chic care transformă o ținută simplă într-una elegantă și sofisticată. Eșarfele supradimensionate pot fi de dimensiuni variate și pot fi fabricate din diferite materiale. Cele mai populare sunt cele din lână, cașmir sau mohair, care oferă o senzație plăcută la atingere și sunt durabile în timp.

Pentru a adăuga o eșarfă supradimensionată la ținuta ta de iarnă, ai la dispoziție numeroase opțiuni. În primul rând, poți purta eșarfa în jurul gâtului, lăsând capetele să cadă pe umeri sau pur și simplu lăsând eșarfa să cadă pe spate și să lași deschisă geaca. Această opțiune funcționează mai bine pentru eșarfele lungi, care se potrivesc frumos cu hainele.

Pentru un aspect elegant, poți lega eșarfa într-un nod lejer în față sau poți încerca să o înfășori în jurul gâtului de mai multe ori pentru un aspect mai voluminos și călduros. Dacă dorești să adaugi o notă de stil, poți încerca să porți eșarfa pe umeri, ca o mantie, sau să o legi în jurul taliei pentru o alură feminină și elegantă.

O altă opțiune este să înfășori eșarfa supradimensionată în jurul gâtului și apoi să o legi într-un nod frumos. Această opțiune funcționează mai bine pentru eșarfe cu un design mai simplu, care au doar o culoare sau un model discret. Cu această metodă, eșarfa va acoperi mai bine gâtul și va oferi mai multă căldură.

Indiferent de modul în care alegi să porți eșarfa supradimensionată, asigură-te că o asortezi cu haine potrivite și că te simți confortabil în ea. Eșarfele supradimensionate sunt nu doar o piesă de încălzire, ci și un accesoriu de modă versatil care poate adăuga un plus de stil și eleganță ținutei tale de iarnă.

În plus, poți utiliza eșarfa supradimensionată pentru a crea un contrast vizual. De exemplu, poartă o eșarfă albă în jurul gâtului și asortează-o cu o geacă neagră sau un palton. Acest contrast de culoare va atrage atenția asupra eșarfei și va transforma ținuta într-una fresh și modernă.

În ceea ce privește pantofii, cizmele sunt o alegere excelentă pentru încălțăminte în timpul iernii. Le poți asorta cu pantaloni cu fuste sau rochii, în funcție de preferințe – cizmele de iarnă pentru femei pot fi de diferite tipuri: peste genunchi, înalte, scurte sau cu tocuri. Cizmele peste genunchi sunt o opțiune elegantă și sofisticată, în timp ce cizmele cu toc de la Reverse.ro sunt o alegere mai chic și deosebită.

În concluzie, adăugarea unei eșarfe supradimensionate într-o ținută de iarnă poate fi o metodă excelentă pentru a te asigura că ai o ținută călduroasă, dar arăți și stylish în același timp. Poate fi purtată într-o varietate de moduri și poate fi asortată cu o serie de haine și încălțări, inclusiv cu cizmele de damă. Pune în aplicare câteva dintre aceste sfaturi și vei fi surprinsă de cât de ușor este să creezi un look original și elegant!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!