Tineri agresați și sechestrați, într-un apartament din Târgoviște! Agresorii îi bănuiau că ar fi abordat o adolescentă în scopul întreținerii de raporturi sexuale

Publicitate

Mai mulți bărbați, cu vârste între 16 și 45 de ani, care s-au jucat de-a răzbunarea, au fost ridicați, miercuri de dimineață, de oamenii legii. Aceștia au intrat pe mâinile polițiștilor după ce au sechestrat și agresat doi tineri de 19 și 20 de ani, într-un apartament din Târgoviște, pentru că victimele ar fi abordat, prin intermediul unei rețele de socializare, o fată, în scopul întreținerii de raporturi sexuale. Totul a pornit de la un apel vocal al tânărului de 20 de ani, din comuna Bărbulețu, care au pus autoritățile în alertă.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Bărbulețu, cu privire la faptul că, în cursul nopții de la 11 spre 12 ianuarie a.c., în timp ce se afla într-un apartament din Târgoviște, împreună cu un prieten, în vârstă de 19 ani, ar fi lipsit de libertate și șantajat de mai multe persoane.

Imediat după sesizare, polițiștii au descins la locuința indicată de partea vătămată, unde au identificat cea de-a doua victimă, tânărul de 19 ani și doi dintre bănuiți.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în intervalul orar 03.00 – 08.00, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, ar fi agresat  și le-ar fi supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, întrucât persoanele vătămate ar fi abordat, prin intermediul unei rețele de socializare, o adolescentă, în scopul întreținerii de raporturi sexuale.

Totodată, bănuiții ar fi solicitat părților vătămate 20.000 de lei pentru a nu publica imaginile înregistrare pe rețelele de socializare și ar fi sustras un autoturism în vederea folosirii, proprietatea uneia dintre victime.

Cei cinci bărbați se află la sediul poliției pentru audieri și dispunerea de măsuri.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, furt în scop de folosință și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute de alin. 1, art. 205 și art. 207 alin 1, art. 230 și art. 193 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!