Terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște te așteaptă vineri la un stand up comedy de proporții alături de invitați de renume! Seara se va încheia cu un party special

Publicitate

Terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște va așteaptă vineri, 23 iulie, în număr cât mai mare la un show de stand up comedy alături de invitați de renume, precum Edi Vacariu, Gabriel Gheorghe și Victor Drăgan.

Organizatorii promit o seară de neuitat, comedianții vor crea o atmosferă energizantă, venind în fața spectatorilor cu cele mai bune glume, în acord cu aerul revigorant al serilor de vară. Nu uitați că Terasa L’isola di Sardegna oferă o gamă largă de produse de cea mai bună calitate, meniuri diversificate și băuturi fine și reci, toate pe placul celor mai sofisticate gusturi.

Seara se va încheia cu un party special, se anunță distracție cum nu s-a mai văzut, până târziu în noapte pe ritmuri de muzică de cea mai bună calitate. Prețul biletului este de 35 de lei, iar pentru rezervări și informații puteți suna la: 0731 093 578.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!