Terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște te așteaptă sâmbătă la o distracție de neuitat alături de invitații speciali, Axinte și Julia!

Publicitate

Terasa L’isola din Sardegna din Târgoviște te așteaptă sâmbătă, 17 iulie, la o petrecere de neuitat, chiar în toiul sezonului estival, alături de invitații speciali ai acestei săptămâni, Axinte și Julia de la trupa Sexxy.

Artiștii promit să facă un spectacol ca la carte, voie bună și distracție cum nu s-a mai văzut, într-un cadru cu adevărat spectaculos. Sunt așteptați doritori în număr cât mai mare pentru o seară de vis pe ritmuri de muzică din cele mai variate genuri.

Pe lângă spectacolul promis de artiști, terasa L’isola din Sardegna te așteaptă și cu meniuri de calitate, produse dintre cele mai rafinate menite să satisfacă cele mai pretențioase gusturi culinare, iar băuturile reci și fine promit să creeze pachetul complet al unei locații distinse.

Terasa L’isola di Sardegna se află pe strada Gimnaziului, nr. 21 (fosta piscină Sideco). Cei care doresc să se bucure de o atmosferă ca de poveste alături de invitații surpriză ai serii de sâmbătă sunt așteptați cu mare drag de organizatori, prețul intrării fiind accesibil pentru toate buzunarele. Doar cu 40 de lei pentru bărbați și 30 de lei pentru femeie, puteți acumula amintiri de neuitat alături de cele mai dragi persoane!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!