Teatrul blackSKYwhite din Moscova, la Festivalul BABEL de la Târgoviște. Piesa prezentată, interzisă celor sub 16 ani

Publicitate

Teatrul Tony Bulandra invită târgoviștenii și nu numai, luni 3 iunie, de la orele 18:00, în Sala Mare a Teatrului, pentru a urmări spectacolul ”M means Magritte” (”M vine de la Magritte”), o producție marca: Teatrul blackSKYwhite – MOSCOVA – Rusia. Echipa de producție este formată din: regia artistică: Dimitry Aryupin, muzica și costumele: blackSKYwhite, dramaturgie: Teatru fizic nonverbal.

În distribuție: Marchella Soltan, Ksenia Aryupina.

Spectacolul are limită de vârstă: 16+ ”«M vine de la Magritte» este un altfel de spectacol, care schimbă percepția cu privire la artă, spulberă ideile preconcepute despre corpul uman, despre dans, lumină, muzică, timp și te lasă să aduni cioburile și să-ți faci tu însuți o nouă idee. Spectacolul este, bineînțeles, plin de referințe: de la cadrul inspirat de obsesia lui Magritte pentru cuști, la procedeele artistice (proiecții neregulate și deformate, folosind un corp drept cadru în Decalcomania și Viitorul Statuilor), la imagini concrete împrumutate (femeia care se zbate ca un pește, figura ascunsă din Îndrăgostiții, masca, cilindrul omniprezent), și la principiile structurale generale ale detașării imaginii de înțeles” – spun reprezentanții Teatrului Tony Bulandra, organizatorul BABEL.
Spectacolele Teatrului blackSKYwhite au fost mereu magice: grafica computerizată a mișcărilor actorilor, muzica – de la electronică la cabaret sau populară, precum și lumina năucitoare creează senzația că ești într-o lume fantastică – o lume a marii iluzii, dar, în același timp, o lume care pentru spectatori este foarte accesibilă și adevărată.

Prețul unui bilet este de doar 1o lei, iar acestea se găsesc la doar la Agenția de bilete a Teatrului Tony Bulandra: telefon: 0245.210.046; WhatsApp: 0799.759.012; E-mail: rezervari@tonybulandra.ro, sediu Bulevardul Regele Carol I nr. 43, program de lucru: L – D: 09.00 -19.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!