Târgoviștea mai are de semnat patru contracte din cele 11 pe fonduri europene. Care este suma totală atrasă pe acest segment

Publicitate

Prima conferință de presă din 2020 la Primăria Târgoviște a venit și cu vești foarte bune!

”Sub aspect administrativ, 2020 va fi un an al marilor proiecte, un an cu investiții record, care va marca un pas important către modernizarea și dezvoltarea municipiului, în special cu fonduri nerambursabile”, a precizat primarul municipiului, Cristian Stan.

76 de investiții sunt în acest moment în derulare în oraș, în diverse stadii de execuție.

Pe fonduri europene, Târgoviștea are în total 11 proiecte, în valoare de 290 milioane lei, numai pe acest segment al banilor europeni. ”Mai sunt de semnat 4 contracte de finanțare pe fonduri europene: cele două contracte pe transportul public (cel mai mare, de 122 milioane lei, urmează să fie semnat probabil luna viitoare), în această lună sperăm să semnăm contractul de modernizare integrală a iluminatului public, un contract de aproape 22 milioane lei, și contractul de realizare a unui parc în zona Complexului Turistic de Natație. Mai avem o investiție, tot pe fonduri europene, în valoare de 19 milioane lei, pe Grupul de Acțiune Locală, sperăm să se lanseze Ghidurile”, a declarat edilul.

Amintim că, pe finalul anului trecut, au fost semnate trei contracte de finanțare cu bani europeni, două pentru reabilitarea mai multor blocuri din oraș (o premieră pentru Târgoviște) și unul pentru realizarea skate-parcului modern din zona Parcului Chindia.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!