Târgoviștea intră și pe harta națională a deserturilor! Marius Dascălu și Alexandru Ștefan, locul 2 la Campionatul Național de Cofetari și Patiseri

Publicitate

Târgoviștea intră și pe harta națională a bunătăților de cofetărie! Campionatul Național de Cofetari și Patiseri, proiect culinar inițiat de Chefi de România, și-a desemnat câștigătorii, maeștri în arta deserturilor, extrem de talentați și pricepuți.

Pe podium se situează și doi artizani ai dulciurilor din Târgoviște, de la apreciata cofetărie locală „Alex”.

Câștigătorii celor celor 3 premii oferite de Callebaut, Marathon Distribution Group, ICEP HOTEL SCHOOL, Thomas Huit si Pastry Chef Carmela Dragomir sunt echipele:

Locul 1 – Cornel Morar și Ruxandra David, Clarion, Câmpina;

Locul 2 – Marius Ionut Dascălu și Alexandru Ștefan, Cofetăria Alex, Târgoviște;

Locul 3 – Horia Theodor Andronie și Traian Andrei Andronie, Andronis Sweets.

Au mai fost acordate cinci premii speciale și un premiu de originalitate.

„Campioni și câștigători sunt toți cei 18 participanți, pentru că au avut curajul și îndrăzneala să evolueze într-un concurs, majoritatea pentru prima dată! Ne-am bucurat atât de mult pentru ei și le mulțumim pentru creațiile extraordinare, autentice, pline de emoție, pe care le-au realizat în cele 7 ore pe care le-au avut la dispoziție”, au transmis organizatorii Chefi de România.

Juriul a fost format din Pastry Chef Mirela Cătă, Pastry Chef Gabriela Pascaru și Pastry Chef Thomas Huit. Ei au degustat fiecare creație dulce și au ascultat fiecare poveste, ajungând la concluzia că fiecare echipa merită un premiu.

Vă reamintim că Alexandru Ștefan a fost premiat și la prima ediție a Galei Premiilor Chefi de România.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!